Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

The Perfect World Foundation är särskilt inriktade på den illegala wildlife-handeln och under namnet “Save The Rhino” är noshörningen ambassadör för elefanter, lejon, tigrar etc., med extra fokus på den pågående tjuvjakten samt öka medvetenheten och och samla in medel.. Läs mer…

The Perfect World Foundation är särskilt inriktade på den illegala wildlife-handeln och under namnet “Save The Rhino” är noshörningenThe Perfect World Foundation är särskilt inriktade på den illegala wildlife-handeln och under namnet “Save The Rhino” är noshörningen ambassadör för elefanter, lejon, tigrar etc., med extra fokus på den pågående tjuvjakten samt öka medvetenheten och och samla in medel. Hela världen kämpar för att rädda de sista noshörningarna och elefanterna. Om tjuvjakten fortsätter på nuvarande nivåer kommer det inta att finnas några vilda noshörningar eller elefanter kvar på 5-7 års sikt.n pågående tjuvjakten samt öka medvetenheten och och samla in medel.

2007 dödades 13 noshörningar i Sydafrika för deras horn. 2013 steg siffran till 1004, (bara i Sydafrika). Den 16e Januari i år fick vi ett tydligt meddelande: “Helvetet har anlänt till Kruger”. Parken hade blivit attackerad från fem olika håll och anti-tjuvjaktsvakterna hade inte en chans att stoppa den illegala massakern. I slutet på veckan hade beståndet som redan var hårt utsatt minskat med 63 st noshörningar. Detta är en del av bakgrunden till varför The Perfect World Foundation beslutade att avsätta 2014 till att samla in pengar samt öka medvetandet för att stoppa den illegala tjuvjakten på vilda djur. Noshörningen är utvald som ambassadör för alla utrotningshotade djur som elefanter, lejon, tigrar etc. Detta görs genom projektet “Save The Rhino 2014”. Vi kommer aldrig att lämna noshörningen bakom oss. Vi kommer fortsätta öka medvetandet och samla in pengar så länge det behövs genom The Perfect World Foundation.

/// I fokus